JAC Antwerpen

U bent hier

Nieuws

In deze rubriek vind je een overzicht van nieuws uit het JAC.
Nieuwsberichten uit de regionale JAC’s vertellen je over het reilen en zeilen in de dagelijkse praktijk, over nieuwe projecten, vacatures of activiteiten.
Nieuws uit de sector geeft je een beeld van ontwikkelingen in het Vlaams welzijnsbeleid, JAC-standpunten, JAC-projecten in de steigers en initiatieven van partners die we als JAC een warm hart toedragen en mee willen verspreiden.
09.02.18

StopArmoede.Nu reageert enthousiast op de berichtgeving van donderdag 11 januari 2018 dat niemand in Antwerpen nog van drinkbaar water wor

29.02.16

Vandaag lanceerde het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) een bekendmakingscampagne, in het bijzijn van Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin. De bedoeling is om het hulpaanbod bekend te maken bij het brede publiek.

28.09.15

Het zal je niet ontgaan zijn: afgelopen zondag was er in Brussel een grote solidariteitsmars voor de vluchtelingen. Tussen de 15.000 en 20.000 landgenoten waren paraat. Ook het CAW liep mee!

18.09.15

Antwerpen wordt geconfronteerd met een immense uitdaging. Een kwart van haar scholieren verlaat de schoolbanken zonder kwalificatie. Vanzelfsprekend heeft dit een negatieve invloed op het welzijn en de ontwikkelingskansen van deze jongeren, alsook op de stad.

Pagina's

Filter

In de kijker