JAC Antwerpen

U bent hier

Over het JAC

Het JAC geeft om jongeren!

Je kan bij ons informatie opzoeken, vragen stellen of een babbel doen. Zit je met een vraag waar je geen weg mee weet? Dan kan het helpen er samen naar te kijken.  We zijn er voor jongeren tussen 12 en 25 jaar uit de regio Antwerpen, Brasschaat, Mortsel en Zoersel.

Je hoeft geen afspraak te maken. Je kan langskomen, mailen, bellen of chatten.  Als we het antwoord niet meteen weten, of geen gepaste oplossing kunnen bieden, bekijken we in een aantal gesprekken samen met jou waar je wel terecht kan.

Het JAC maakt deel uit van het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW).

Wat vinden we belangrijk

  • Wij nemen jou altijd serieus. Wij respecteren jouw gevoelens en ideeën. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, iedereen is welkom!
  • Voor ons zijn er geen domme vragen of taboes. Je beslist zelf waarover je wil praten en wat je met de info of het advies doet… en dat blijft natuurlijk onder ons! We vinden het belangrijk dat je ons iets in vertrouwen kan vragen of vertellen. Jij komt op de eerste plaats.
  • We werken anoniem. Je moet je naam en adres dus niet geven.  Misschien maakt dat het gemakkelijker om contact met ons op te nemen.
  • Onze hulp is gratis.


Meer info?

Wij zijn steeds bereid om onze werking toe te lichten.  Meer informatie vind je hier.